Despre

Buna,
In primul rand vreau sa iti multumesc pentru ca ai dat o sansa acestui loc unde vei gasi informatii si exemple utile, sper eu, in legatura cu noutatile contabile si fiscale. Zilnic dam o multime de click-uri pe diferite site-uri si nu numai. Aici, la doar un alt click distanta, puteti descoperi materialele noastre actualizate in permanenta cu toate modificarile din domeniu.Dupa cum stiti, numai cu ajutorul unor informatii actualizate putem sa aplicam un tratament corect spetelor pe care le intalnim in practica.

Cine sunt eu?

Eu sunt Cristi Rapcencu și as vrea sa îmi permiți sa iți spun câteva lucruri despre mine pentru a ma cunoaște mai bine. Nu cum s-ar aștepta multi, liceul pe care l-am urmat nu a fost de profil economic, ci a avut specializarea “fizica-chimie”, având intenții serioase de a deveni medic cardiolog. Însă, printr-o viziune, în clasa a XII-a am decis să renunț și să urmez Facultatea de Contabilitate și Informatica de Gestiune din cadrul ASE București. Practic, am ales sa previn afecțiunile cardiace provocate profesioniștilor contabili de schimbările continue ale Codului Fiscal, fără a se mai ajunge la medici.
După absolvirea studiilor de licență și de masterat am avut oportunitatea de a rămâne în învățământ la Catedra de Contabilitate și Audit din cadrul ASE București, unde activez și în prezent în calitate de lector universitar. Iar cum nimic nu este întâmplător, visul meu de a deveni doctor s-a împlinit, doar ca am devenit doctor în specializarea Contabilitate și nu doctor cardiolog.

După mai bine de 18 ani de învățământ în care am predat, explicat, susținut si ghidat mii de studenți și masteranzi pot spune ca încă nu ma plictisesc și de la an la an sunt și mai motivat să continui. De ce să continui? Pentru că am credința că toți acești învățăcei au luat măcar puțin din pasiunea mea pentru contabilitate și fiscalitate. De aceea, eu și echipa mea suntem aici pentru tine. Prin prisma acestui site vom încerca să te ajutăm pentru ca, într-un final, fiecare “25 ale lunii” să fie închis cu ușurință și cu cât mai puțin stres. Ghidurile practice, seminariile organizare atât în format fizic, cât și online sunt disponibile pentru toți, oricând aveți nevoie. Sper ca prin parcurgerea acestui site vei acumula experiență în domeniu iar toate monografiile și spețele prezentate să iti fie de real ajutor.
Se pune următoarea întrebare: Ce ar fi teoria fără practica?
Nimic. De aceea, am decis ca metoda cea mai buna de a oferi informații cat mai clare și calitative este de a dezvolta și o firmă de contabilitate și consultanță fiscală.

De asemenea, pentru a oferi servicii de calitate, am devenit expert contabil membru al Corpului Experților Contabili și Contabili Autorizați din România (CECCAR) și consultant fiscal membru al Camerei Consultanților Fiscali (CCF). Trăgând o linie, pot afirma ca activez în acest domeniu de peste 16 ani.

La un moment dat mi-am spus, de ce sa nu merg și mai departe?Astfel, începând din 2009 până în prezent, am reușit să organizez peste 350 de cursuri practice în București și în toată tara, cu scopul de a aduce la cunoștința într-un mod corect și concis toate noutățile fiscale și contabile apărute.

Acestea fiind spuse, vreau să subliniez faptul că nimeni nu este perfect, cu atât mai puțin eu. Cu toții avem nevoie într-un moment al vieții noastre profesionale de un mic ajutor pentru a nu rămâne în urma cu toate aceste modificări legislative continue. Cel mai mare bine pe care ni-l putem face este de a recunoaște și accepta că pot exista momente când avem nevoie de ajutor și sprijin.

Daca insa ai anumite spete mai speciale, care inca nu se regasesc printre cele prezentate in materialele noastre, nu ezita sa ne scrii pe mail.